Etter tapet mot Barcelona forrige serierunde, slo Diego Simeones Atlético Madrid tilbake med 3-1 hjemme mot Eibar i en kamp der Fernando Torres jubilerte.

Bortelaget sjokkerte hjemmefansen og tok ledelsen etter 46 minutter ved Keko, men takket være scoringer av José Gimenez og Saul Miguez ledet hjemmelaget 2-1 etter 63 minutter. Begge de to scoringene kom som følge av corner servert av Koke.

På overtid økte Fernando Torres ledelsen til 3-1. Scoringen var Torres' 100. i Atletico Madrid-trøya.

– Dette er et vidunderlig øyeblikk for meg og Atlético. Det er belønningen for alt jeg har jobbet for klubben, sa han etter å ha kastet trøya til tilhengerne.

I tillegg til 81 mål i La Liga, har han sju mål i Segunda samt 10 mål i Copa del Rey og to i Intertoto. Torres er nå den niende mestscorende i Atlético Madrid. Rett foran ham på lista er Sergio Agüero, som scoret 101 mål for det spanske laget.

Rayo vant

Atlético Madrid ligger à poeng med Barcelona, men har to kamper mer spilt før søndagens oppgjør mellom Barcelona og Levante.

Rayo Vallecano tok sesongens sjette seier med 2-0 hjemme mot Las Palmas. Miku ga vertene ledelsen etter tre minutters spill. Målet var venezuelanerens tredje på like mange kamper. Bebe la på til 2-0 etter 74 minutter. Rayo Vallecano passerte Las Palmas på tabellen og er på 14.-plass.

Kortbonanza

Oppgjøret mellom Athletic Bilbao og Villarreal endte målløst i en kamp det ble delt ut hele ti gule kort og to røde.

Både Jaume Costa, Cedric Bakambu, Mikel San Jose, Inigo Lekue, Sabin Merino, Roberto Soldado, Iker Muniain, Victor Ruiz, Iñaki Williams og Daniele Bonera fikk se det gule kortet, mens de to sistnevnte også pådro seg et gult kort nummer to på overtid og ble utvist.

Deportivo de La Coruña spilte 1-1 borte mot Sporting Gijon og fortsetter med det å spille uavgjort. Laget har ikke vunnet en seriekamp siden 19. desember og har på de sju siste kampene spilt fem uavgjorte.