OSLO (Aftenbladet): - Det norske folket trenger å få oppleve at landslaget kommer til et nytt mesterskap, men det er fortsatt en lang vei å gå, understreker Semb overfor Aftenbladet.

Med seier mot Sveits tirsdag kryper Drillo og hans utvalgte opp i ryggen på motstanderen på tabellen. Semb analyserer den norske gruppen som helt åpen etter fredagens resultater.

Toppfotballsjefen var landslagstrener forrige gang Norge spilte et mesterskap. EM i Nederland og Belgia i 2000 startet lysende da Steffen Iversen ble matchvinner i åpningskampen mot Spania, men endte i stor skuffelse og hjemreise etter tap 0-1 mot Jugoslavia og 0-0 mot Slovenia i den siste puljekampen.

Semb ble ikke skuffet over at det bare møtte opp 11.200 tilskuere til oppgjøret mot Kypros fredag. Han understreker at atmosfæren på tribunen var veldig god, og at det trolig kommer langt flere publikummere mot Sveits.

— Det er helt andre forutsetninger som gjelder nå, påpeker Semb og viser til at Norge er nummer to og møter puljens beste lag.