Comeback-mannen Eric Abidal ser etter ny klubb, etter at han ikke fikk fornyet sin kontrakt med Barcelona. Nå forteller Abidal at hans tidligere trener Pep Guardiola ønsker å hente han til Bayern München.

— Guardiola kjenner min situasjon og han ville vært glad for å ha meg på laget hans, sier Abidal til det franske TV-programmet Telefoot ifølge goal.com.

— Jeg ville vært veldig fornøyd med å gå til Bayern. Jeg har et veldig godt forhold med Franck RIbery. Bayern er blant de beste lagene i Europa. Alt er mulig. Jeg har ikke noe førstevalg, men Bayern ville vært bra, sier Abidal.

Forsvarerens tidligere klubb, hardtsatsende Monaco, skal også være interessert.

-Det viktigste er at jeg har alternativ, som Monaco. Det er en overgang som ville tillatt meg å fullføre syklusen i min karriere, sier Abidal.

Abidal har fått kultstatus på grunn av sin enorme innsats for å returnere til fotballbanen etter gjentatte sykdomsproblemer. Først fikk han påvist kreft i leveren i mars 2011. Rundt to måneder senere var han tilbake på banen.

I mars 2012 ble det klart at Abidal måtte gjennom en levertransplantasjon. Men nok en gang kom franskmannen tilbake, og ble hyllet av Camp Nou da han kom inn de siste 20 minuttene mot Mallorca i april.