RØA – TRONDHEIMS-ØRN 1-0

Sjanser var det nok av, men Trondheims-Ørn lyktes ikke med å score i Oslo lørdag.

Dermed ble det tap etter at Røas Megan Lindsay snappet ballen i Ørn-forsvaret og scoret alene med keeper Kristine Nøstmo etter snaue timen.

Tapet kom dagen etter et dramatisk trenerbytte midt i det som har framstått som en fin sesong.

Imponert av jentene

Det siste Trondheims-Ørn gjorde under eks-trener Trond Schjølberg var å nå semifinalen i cupen og posisjonere seg på skuddhold av medaljene i serien. Inn som vikar ut sesongen kom sportslig leder Kevin Ingebrigtsen på kort varsel.

— Jeg har kun vært med på ett spillermøte og hatt én kort restitusjonsøkt. Så det er ikke skjedd noen endringer over natta her. Selv om det ble tap mot Røa kan jeg ikke ta jentene på noe. De leverte en innsats og et trøkk som er imponerende, med to kamper tidligere denne uke og det som ellers har skjedd, sier Ingebrigtsen.

Skal snakke med Bruttern

Han er inne i sitt siste halvår i klubben. Allerede for en god stund siden signaliserte han at han ville gi seg som sportslig leder etter sesongen. Nå blir de siste månedene litt annerledes enn tenkt. Arbeidet med å finne en erstatter for ham er intensivert, mens han skal konsentrere seg om å være trener.

— Jentene fortjener at jeg har fullt fokus på det sportslige. I den situasjonen vi har havnet i handler det om å krumme nakken og «gunne» på. Det er fortsatt masse å spille om i høst. Men jeg kommer nok fortsatt til å gi meg etter sesongen, sier Ingebrigtsen.

Jobben som Trondheims-Ørn-trener hadde en så brå oppstart at han ikke har rukket å hente inn råd fra bruttern Kåre i Rosenborg.

— Men det blir sikkert naturlig å bruke ham som samtalepartner innimellom, konstaterer Kevin Ingebrigtsen.