NØTTERØY (fvn.no): — Nå er jeg utrolig skuffa. Det var en altfor dårlig kamp, helt klart. Dette er en helsvart dag for ØIF, sukker rutinerte Jørgensen Hofstøl like etter kampslutt.

Arendal startet nokså godt og tok kommandoen i Nøtterøyhallen som ventet, men etter halvspilt førsteomgang snudde kampen fullstendig. Nøtterøy kjørte over arendalittene utover i omgangen, og da pausesignalet lød sto det 14-9 til Nøtterøy, som lå like over nedrykksstreken før kampen.

— Vi startet egentlig bra og spiller den håndballen vi skal, men så havner vi bakpå fra stillingen er 10-8. Så klarer vi ikke få noe ut av time-outen eller byttene våres. Dermed får vi panikk og ingen uttelling, sier Hofstøl som ble utvist helt på slutten.

- Mangler alt

Trener for ØIF Arendal, Marinko Kurtovic, var naturligvis en skuffet mann etter å ha tapt med åtte mål for Nøtterøy.

— Det var utrolig svakt. Vi mangler egentlig alt. Vi spiller vanvittig treg håndball, og Nøtterøy kjemper oss i stykker, sier Kurtovic.

- Var dere godt nok forberedt?

— Vi har brukt ferien veldig godt. Det handler om at vi taper for et bedre lag. Vi visste at dette ville bli tøft, men vi blir kanskje tatt litt på senga. Nøtterøy vil mer enn oss. Det var utrolig høyt tenningsnivå de første tjue minuttene.

Bom, bom og bom

Marcus Dahlin, som normalt sett feier inn scoringer, fikk det ikke til å stemme mot vestfoldingene. Svensken klarte bare å lure inn to skudd bak Henrik Nordlander i hjemmelagets mål. Den høyreiste backen tror sørlendingene ble litt sjokkert over hva de møtte.

— Vi var ikke til å kjenne igjen. Jeg skjønner heller ikke hva jeg selv drev med i dag. Jeg tenker mye forskjellig nå. Jeg tror vi ble tatt litt på stundens alvor. Spiller vi sånn som dette mister vi sluttspillplassen, mener en svært skuffet Dahlin.

ØIF Arendal klarte ikke spise opp noe av forspranget til Nøtterøy utover i kampen, og istedenfor økte Nøtterøy ledelsen ytterligere. Til slutt sto det 30-21 og det så ut som kattens lek med musen. Nå venter en tøff treningsuke for Arendal, før Lillestrøm står på motsatt side av parketten neste helg.

— Vi fikk dårlig betalt i dag, men vi jobber videre igjen i morgen. Hele uken tenker vi på neste kamp. I dag taper vi fordi Nøtterøy vil mer og vinner krigen, konstaterer Kurtovic.

Nøtterøy Håndball – ØIF Arendal 30-21 (14-9)

Eliteserien menn, 650 tilskuere i Nøtterøyhallen.

ØIF Arendal: Svenn Erik Medhus, Josip Vidovic, Håkon Ludvik Finsrud, Knut Inge Jørgensen, Aleksander Friden, Petar Topic, Tobias Gjertsen, Magnus Jøndal, David Svenningsen, Sondre Paulsen, Marcus Dahlin, Kristijan Jurisic, Eirik Heia Pedersen, Herman Gabriel Ranneberg Vildalen, Åsmund Strat, David Andre Rui, Eindar Hrafnsson, Eirik Køpp, Andre Marius Jørgensen Hofstøl, Sander Løvlie Simonsen og Kenny Ekman.

Dommere: Lars Jørum og Kim Rune Stenhaugmo.