Trondheims-Ørn-LSK 0-5

RANHEIM (adressa.no): Da dommer Emilie Rodahl Dokset blåste av for full tid hadde LSK satt inn fem mål bak Ørn-keeper Christine Elisabet Skogli. Trondheims-Ørn endte med null.

Det er en tøff pille å svelge – selv mot laget som er blitt seriemester.

— Vi rakner helt

— De er et mye bedre lag enn oss, og fortjener så til de grader å vinne. Det er min mening. Vi er for dårlige, og det er flaut å tape 5-0 på hjemmebane, sier landslagsspiss Lisa-Marie Karlseng Utland til adressa.no.

— Jeg vet ikke hva som skjer. Vi rakner helt. Det er tragisk på slutten, sier Guro Reiten.

Trondheims-Ørn ble ydmyket av LSK Kvinner lørdag. Foto: KIM NYGÅRD

Det begynte egentlig ikke så verst i det som var Trond Nordsteiens retur som Ørn-trener. Han hadde stor suksess med laget tidlig på 2000-tallet, og Trondheims-Ørn var fullt på høyde med LSK den første halvtimen lørdag.— Da henger vi sammen, og jeg synes vi burde ledet da. Så mister vi litt taket på det, og de er bedre enn oss de neste tredve minuttene, sier Nordsteien.

Fem i sekken

Trondheims-Ørn holdt nullen til pause, men da Emilie Haavi satte inn 1-0 for bortelaget etter 52 minutter ble det fullstendig bekmørkt. Isabell Herlovsen bommet riktignok på en straffe for LSK like etterpå, men deretter rant det inn bak Skogli.

— Det er klasseforskjell de siste tredve minuttene. Vi går opp i limingen. De er bra og vi er svake, sier Nordsteien.

- Hvordan er det for en trener å se at det står 0-5 til slutt?

— Jeg tåler det, men det er tungt for spillerne, som har hatt en tung høst, å tape 5-0 på hjemmebane. Sånn skal det ikke være, sier den ferske Ørn-treneren.

Karlseng-Utland sier det egentlig ganske presist etter storsmellen i årets siste hjemmekamp.

— Vi må skjerpe oss.