Everton-midtstopper John Stones er med som forsvarsspiller i Manchester City sin mesterligatropp før kampen mot Steaua Bucuresti.

Det setter ytterligere fart i ryktene om at midtstopperen er på vei til Pep Guardiolas mannskap.

Fristen for klubbene å sende inn mesterligatropp var ved midnatt og overraskende nok var Stones med i Citys tropp.

Overgangen er ikke annonsert av noen av de respektive klubbene, men skal man tolke mesterligatroppen til klubben fra Manchester, virker det som Stones kun er formaliteter unna å bytte arbeidsgiver.

En talsmann i UEFA uttaler imidlertid ifølgeLiverpool Echoat det er en feil på nettsidene som gjør at Stones er med i City-troppen og at de nå prøver å få tak i både Manchester City og Everton i et forsøk på å oppklare hvilken klubb Stones faktisk spiller for.

– Han har blitt registrert for å spille for Manchester City. Vi vil dobbeltsjekke dette nå ettersom det har kommet mange spørsmål.

Senere tirsdag bekreftet Manchester City signeringen av Stones. Klubben betaler over 500 millioner kroner for engelskmannen ifølge den britiske avisen Daily Mail.

Et annet interessant aspekt ved troppen til City, er at både Samir Nasri, Eliaquim Mangala og Wilfried Bony er utelatt. Det kan tyde på at trioen er på vei bort fra klubben.

(©NTB)