Ole Gunnar Solskjær tråkket på Celtic Park-gresset for første gang onsdag kveld. Ole Gunnar Solskjær tråkket på Celtic Park-gresset for første gang onsdag kveld. Foto: ERIK BIRKELAND

Ole Gunnar Solskjær er misunnelig på Molde-spillerne

Solskjær har aldri spilt på Celtic Park.

GLASGOW (Rbnett): Ole Gunnar Solskjær mener Molde-lagets prestasjoner så langt i gruppespillet i Europa League holder svært høy internasjonal klasse.

— Da jeg så trekninga til Molde tenkte jeg at dette like gjerne kunne vært en Champions League-gruppe. Alle lagene vi møter holder den standarden, sa Solskjær på pressekonferansen onsdag.

Han har opplevd mange store kamper i sin karriere, men han har aldri spilt på Celtic Park.

Ole Gunnar Solskjær fikk selv aldri oppleve å spille kamp på Celtic Park. Torsdag kveld møter hans Molde Ronny Deilas Celtic på den banen. Foto: Erik Birkeland

— Dette er en fantastisk plass å spille fotball, som alle bør se fram til. Jeg har vært her som tilskuer et par ganger sammen med Roy Keane, men jeg har aldri fått lov til å gå ut på gresset her og spille kamp. Jeg er litt misunnelig på spillerne som får oppleve atmosfæren her, sa Solskjær, som sammenlignet stemninga på Celtic Park med å spille bortekamper mot lag som Manchester United, Barcelona og Real Madrid.Har du lest denne?

Molde-manageren understreket at MFK-spillerne må gå ut på banen og nyte øyeblikket.

— Vi har spilt tre kamper og satt oss i en fantastisk posisjon i gruppa. Laget har vært briljant de to ukene jeg har vært med. Det er bedre enn da jeg forlot Molde, de har mer erfaring, større erfaring og større potensial. Nå har vi tre matchballer foran oss. Vinner vi en av kampene, er vi videre fra gruppa. Det er en stor gulrot for oss, sa Ole Gunnar Solskjær.