Argentineren scoret både 2-1— og 3-1-målet til serielederen. Før det hadde Diego Falcinelli gitt Sassuolo ledelsen på straffe, før José Callejón utlignet til 1-1 etter 18 minutter.

Higuains to scoringer gjør at han nå har 20 mål på 20 kamper og er den soleklare toppscoreren i Serie A. Éder er nærmeste konkurrent til å ta fra Higuain toppscorertittelen, men Sampdorias brasilianske spiss har ni mål færre enn målmaskinen til Napoli.

Napoli troner alene på tabelltopp med 44 poeng, mens Sassuolo ligger på sjetteplass med 31 poeng.

FLERE AKTUELLE SPORTSSAKER:

Inter skuffet mot Atalanta

Serietoer Inter klarte ikke å reise seg etter forrige rundes skuffende tap mot Sassuolo. Mot Atalanta klarte Roberto Mancinis mannskap bare 1-1. Kampen startet dårlig for bortelaget da Jeison Murillo gjorde selvmål og ga hjemmelaget fra Bergamo ledelsen etter 18 minutter. Det var imidlertid ikke det siste selvmålet i kampen, for etter 25 minutter gjentok Atalantas Rafael Toloi bedriften. Forsvarsspilleren var uheldig og satte ballen i eget nett til 1-1. Det ble også resultatet, noe som gjør at Inter ligger på annenplass med 40 poeng. Atalanta er på 12.-plass med 25 poeng.

Belotti-dobbel hjalp Torino til seier

Torino vant 4-2 hjemme mot Frosinone og klatret forbi Atalanta på tabellen. Ciro Immobile ga hjemmelaget ledelsen etter ni minutter, før Paolo Sammarco brakte balanse i regnskapet. To kjappe scoringer signert Andrea Belotti gjorde at Torino kunne gå til pause med 3-1, og til tross for at Danilo Avelar skapte spenning i kampen med sitt selvmål, satte Marco Benassi spikeren i Frosinone-kista med sin 4-2-scoring etter 82 minutter. (©NTB)