— Kommer Manchester United med et tilbud, bør Bastian Schweinsteiger «vurdere det nøye».

Det mener Lothar Matthäus. Den tidligere Bayern München- og landslagskapteinen sier til tyske Bild at det vil være et riktig steg for 29-åringen.

TYSK LEGENDE: Lothar Matthäus spilte i mange år for Bayern München og det tyske landslaget. Her sammen med nåværende Bayern-trener Pep Guardiola i 2012. Foto: Insidefoto/Digitalsport

— Trenger en manager som stoler på hamSchweinsteiger spilte for Louis van Gaal da nederlenderen var trener i den tyske storklubben fra 2009 til 2011. – Hvis Van Gaal ønsker ham, vil han la ham spille slik at han får brukt styrkene sine. I den siste perioden av karrieren trenger Schweinsteiger en manager som stoler fullt og helt på ham og vil bygge et system rundt ham.

Van Gaal var manageren som omskolerte tyskeren til den midtbanerollen han spiller i dag.

Sommersamtaler

Schweinsteigers kontrakt med Bayern München går ut i 2016, men ryktene går om en overgang allerede denne sommeren. Midtbanespilleren skal møte styreleder i Bayern München i sommer for å snakke om fremtiden hans i klubben.

— Jeg har et år igjen på kontrakten og ingen hast. Men vi skal møtes denne sommeren, sa Schweinsteiger til tysk presse etter landskampen mot USA tidligere i juni.