GEORGIA — TYSKLAND 0-2

To raske mål mot slutten av første omgang ga tyskerne tre viktige poeng i gruppe D søndag.

Marco Reus sendte bortelaget i ledelsen da det var spilt 39 minutter. Georgias forsvar klarte ikke å klarere, og Dortmund-stjernen satte ballen behersket i mål fra kort hold.

Drøye minuttet før pause doblet Thomas Müller ledelsen med en god avslutning fra rundt 14 meter.

Flere mål ble det ikke, og dermed står Tyskland med ti poeng etter fem kamper.

Kritikk mot Löw

Etter VM-triumfen i fjor har trener Joachim Löw innført et system uten en klar spiss, men der flere rullerer på å ligge foran.

Det har ikke vært en ubetinget suksess, og laget har mottatt kritikk etter tap for Polen og uavgjort mot Irland i EM-kvalifiseringen.

Etter søndagens seier er Tyskland à poeng med Polen og Skottland, men polakkene har én kamp til gode.

Skottland vant lett

Skottland vant oppskriftsmessig 6-1 mot lille Gibraltar søndag. Shaun Maloney (2), Steven Fletcher (3) og Steven Naismith scoret målene.

Gibraltar kom med et lite skremmeskudd da Lee Casciaro utlignet til 1-1 etter 20 minutter, men skottene tok seg sammen og vant lett. Bortelagets mål var for øvrig dets første i en kvalifiseringskamp. (©NTB)