Monaco har dermed fortsatt heng på serieleder Paris Saint-Germain. To poeng skiller lagene, men PSG kan øke luken igjen med seier borte mot Toulouse søndag.

Derfor var det smått kritisk for Monaco da stillingen var 2-2 langt ut i overtiden. Men Kurzawa dukket opp i siste tilleggsminutt og ble matchvinner. Rett etterpå blåste dommeren av kampen.

Monaco innfridde forventningene ved å ta ledelsen da Valère Germain scoret etter bare sju minutter, men i annen omgang fikk vertene langt mer å henge fingrene i. Prince Oniangue scoret sitt første av to mål etter 53 minutter.

Jérémy Toulalan tok Monaco tilbake i føringen ti minutter senere, men kort tid etter slo Oniangue til igjen og ordnet 2-2. I de siste 20 minuttene presset Monaco hardt for seiersmålet. Sju minutter før slutt fikk hjemmelaget fordelen av å spille med én mann mer, da Reims' Aissa Mandi ble utvist. Til slutt kom den forløsende og viktige 3-2-scoringen for Claudio Ranieris menn. (©NTB)