Rosenborg hockey – Lørenskog 1-4 (0-2, 1-1, 0-1)

TRONDHEIM (adressa.no): En forferdelig start ødela hjemmepremieren for Rosenborg hockey, som ikke klarte å nærme seg Lørenskog etter 0-2 tidlig i kampen.

Rosenborgs Greg Jacina fikk sesongens første utvisning i Leangen, da canadieren ble sendt av isen etter snaut seks minutter.

Det utnyttet bortelaget med en gang, som scoret på sin fjerde avslutning på mål, ved Kenny Corupe.

Frem til da hadde ikke Rosenborg hatt ett eneste skuddforsøk. Lørenskog økte også til 2-0 før Rosenborg avsluttet på mål, ved samme mann: Kenny Corupe.

Hjemmelagets første mulighet kom i overtall da Lou Dickenson var alene med keeper etter 13 minutter. Han avsluttet rett på Lørenskogs keeper. Det var det eneste hjemmelaget fikk ut av Lørenskogs første utvisning.

Rosenborgs andre overtallsspill fungerte bedre, med flere avslutninger på mål. Uten å lykkes.

Lørenskog vant skuddstatistikken i 1. periode med 14-5. ## Jevnt i midtperioden

Den 2. perioden begynte ikke noe særlig bedre enn den 1. for Rosenborg.

Hjemmelaget slet med å presse Lørenskogs keeper og ettter snaut seks minutter scoret trønder Knut Henrik Spets for bortelaget. Da sto det 0-3 i Leangen ishall.

Som i 1. periode bedret spillet seg for Rosenborg utover i perioden.

Det var ikke ufortjent da Greg Jacina revansjerte seg og satte inn sitt første mål i Leangen etter nesten 18 minutter av perioden.

Lørenskog vant skuddstatistikken også i den 2. perioden, med 14-7. ## Ny Spets med scoring

Den siste perioden ble som den forrige. Jevn, uten at Rosenborg klarte å skape noe massitvt press i Lørenskog målgård.

Hjemmelaget hang brukbart med, men sprakk drøye tre minutter før slutt.

Da presenterte en ny trønder seg, da også Knut Henriks bror Lars Erik Spets scoret for Lørenskog. 1-4 kom etter 16.30 i siste periode. Da var det kjørt i Leangen ishall.

Skuddstatistikk i 3. periode: 6-3 for Lørenskog.