Tilskuerne på Moan snakket om årsverste i pausen etter at Eirik Schulze i det 30.minutt fikk stå mutters alene i mellomrommet og sette inn 1-0 mot Levanger. Thor Lange slo inn fra venstre og Per Verner Rønning fikk ikke klarert. Ballen ble dermed servert på sølvfat til Schulze, som satte inn kampens eneste mål.

Da hadde Levanger allerede blitt advart, da Ola Rygg måtte slå ballen i stolpen etter en corner, før Levanger-keeperen fulgte opp med en heldig redning på returen. Liggende ble han nærmest truffet av Mustapha Achrifi, før Per Verner Rønning fikk beinet ballen unna.

Levanger startet riktignok godt, midtbanen vant både dueller og andreballer, sto høyt og presset gjestene ned i egen 16-meter. Dessverre uteble sjansene og da Tom Erik Nordberg headet til side for mål etter åtte minutter, skulle det gå 37 minutter før Levanger skapte en kvalifisert målsjanse igjen. Fra 25 meter.

Hjemmelaget kjempet godt, men mens innleggene gikk hit og dit uten adresse, avslørte Strømmen-laget Levangers defensive svakheter og var nådeløse.

Per Verner Rønning var uheldig på Strømmens scoring. Foto: Marius Dahl

Strømmen fortsatte å ta overgangene etter pause og kantene til gjestene holdt til tider Rikard Nilsson og Simen Sandmæl i bånd. Peter Nergaard fant Achrifi igjen etter 56 minutter, men igjen hadde skuddet hans kun retning hanskene til Rygg.Vegard Braaten fikk til lite på topp for Levanger og trønderne satte inn Georg Flatgård og Erik Skeie den siste halvtimen. Førstnevnte fikk raskt Levangers største mulighet i kampen etter forarbeid av Bendik Bye, men tynsetingen satte ballen i nettveggen fra skrått hold.

I motvind lempet hjemmelaget ballen i mangel på rom mot sterke Strømmen-backer og etter 77 minutter kunne Flatgård dessuten skaffet Levanger straffespark. Moan-publikummet mente dommer Bjørn Hansen burde gitt straffespark da Pål Steffen Andresen la Benjamin Stokke i bakken ved dødlinja, til mer moderate protester fra spillerne.

Kampen ebbet ut med ettmålstap for nord-trønderne, som dessuten så Åsane passere nedrykksstreken etter en sterk 2-1-seier mot Sandnes Ulf på bortebane. Dermed går Levanger inn i den kommende uka i rødt på tabellen.