Etter å ha kjørt over Bodø Glimt den første halvtimen leder vi 1-0. De siste 60 minuttene er ganske jevnspilte. Hannes har noen avgjørende redninger. Deilig å holde nullen.

Første 30 minuttene må vi dra med oss videre inn mot AaFK på torsdag. Der møter vi et lag som er desperate etter poeng. Laget som kom på fjerdeplass i fjor har slitt til nå i år. Det kommer sikkert til å snu for Aalesund, men ikke mot oss.

Sjakk

Sjakkfeberen har nådd kokepunktet i regionen. Med Carlsen på plass er det naturlig med en turnering mellom Viking og Sandnes Ulf. Vi fikk beskjed av VG at vår bestemann Aanestad ikke var velkommen, og stiller da med lagets andre og tredjevalg. Derek og undertegnede, i den rekkefølgen.

Østbø innser at slaget er tapt.

Etter å ha slått Viking 5-0 i kamper er vi selvsagt fornøyde. Østbø og Steinthor var sjanseløse. Se video på VG-TV på torsdag for bevis.

Trøblete oppvarming

Selv har jeg varmet opp en god del i løpet av min karriere. I Molde satt jeg like ofte på benken som jeg startet ihvertfall. Ikke ofte det skjer noe som er verdt å nevne i en blogg f.eks.

TV 2 omtalte saken i sitt referat.

Men i går under oppvarmingen falt Marius som en kråke, uten at noen var nær ham. Han høstet høylytt latter fra alle Glimt-supporterne og noen smil fra Ulf-seksjonen. Kanskje dette tente Marius slik at han gjorde et bra innhopp?

Ulfspællarn

Fredrik Fossmark var en del av Ulf-troppen som rykket opp i 2011. Han hadde mange viktige innhopp i opprykkssesongen.

Fredrik til høyre i bildet.

Er i dag treningsnarkoman som teller kalorier til hvert måltid, i en ellers hektisk lærerhverdag. En herlig type, alltid med et smil om munnen og 8,2 i fettprosent.