Brede Hangeland og Crystal Palace fikk et lite håp da Wes Brown satte ballen i eget nett og utlignet for Crystal Palace, men Sunderland ble for sterke.

Etter to mål av Steven Fletcher som scoret det første og det siste, og en scoring av Jordi Gomes, ble det 3-1 seier til gjestene fra Sunderland i bunnoppgjøret. Det betyr at Hangeland og Crystal Palace står med ni poeng og ligger tredje sist på tabellen etter kveldens kamp.

Fletcher åpnet scoringene i det 31. minutt. Det sto 1-0 til pause. Wes Browns selvmål kom ti minutter ut i den andre omgangen, men 11 minutter før slutt ble det 2-1 til gjestene ved Jordi Gómez. Fletcher fastsatte sluttresultatet til 3-1 tre minutter før full tid.

Hangeland selv ble byttet ut etter 84 minutter. Han ble erstattet med angriperen Dwight Gayle, uten at det gjorde noe fra eller til for utfallet av kampen. I rapportene fra kampen heter det at Sunderland vant en fortjent seier, selv om laget spilte på bortebane. (©NTB)