Ole Selnæs var tatt ut til A-landslagets kamper mot Bulgaria og Kroatia, men måtte melde forfall til det første oppgjøret, etter den stygge hodesmellen i returoppgjøret mot Steaua i slutten av august. Rosenborg-kometen sluttet seg til troppen før kampen mot Kroatia, men var ubenyttet reserve i 2-0-seieren.

Søndag kveld ble det besluttet at Selnæs blir med U21-landslaget som møter England i EM-kvalifiseringen på Marienlyst Stadion klokken 18.45 mandag kveld. Norge fikk en god start med 2-0-seier over Bosnia i juli, men det er forventet langt tøffere motstand når England, men en rekke Premier League-spillere, gjester Drammen.

Selnæs kan dermed få sin første kamp etter hodeskaden som gjorde at han måtte sy seks-sju sting. Midtbanespilleren uttalte også til TV 2 i helgen at han var interessert i å spille for U21 dersom han ikke fikk spilletid mot Kroatia.

Det er gode nyheter for Rosenborg, som møter Stabæk til toppkamp på søndag. Dersom RBK vinner den, vil de få en luke på elleve poeng ned til andreplassen.

PS! Også Martin Ødegaard og Veton Berisha blir med U21-landslaget i mandagens kamp.