For den spanske storklubben har fortsatt stjernen Cristiano Ronaldo i rekkene til å levere varene for seg uke etter uke. Søndag scoret portugiseren to ganger og var involvert i samtlige Real-mål.

Utvilsomt et stort plaster på såret for hjemmefansen som håpet å se Bale i aksjon på Santiago Bernabéu for første gang.

– Han fikk et lite problem under oppvarming. Jeg tror ikke det er en alvorlig skade, men vi får vente og se hva morgendagens undersøkelse viser. Han følte seg ikke komfortabel, og da var det bedre at han ikke spilte, sa Real-trener Carlo Ancelotti om Bales lårskade.

Slo tilbake

I kampen var det Getafe som først tok ledelsen ved Angel Lafita etter fem minutter, men gjestene fikk etter hvert kjørt seg. Utligningen kom da Pepe sto klar til å trille ballen over målstreken etter et skuddforsøk fra Ronaldo i det 19. minutt.

Litt under kvarteret senere sendte Ronaldo vertene i føringen med et straffemål. Real Madrid hadde full kontroll i annen omgang.

To poeng bak

Etter en time satte sommerkjøpet Isco, som erstattet Bale like før kampstart, ballen i en fin bue over keeper etter et frispark fra Ronaldo.

I sluttsekundene la sistnevnte på til 4-1 med en elegant avslutning med hælen.

Real Madrid står med 13 poeng etter fem seriekamper. Det gir laget en tredjeplass på tabellen i spansk 1. divisjon. Kun Barcelona og Atlético Madrid har fått en bedre seriestart med to poeng mer.

(©NTB)