Søndag venter bunnlaget Sarpsborg i Østfold. I TIL-leiren er optimismen stor til å knekke en rekke på tre strake tap.

— Vi har veldig lette i beina nå. Vi har hatt to kjempetreningsøkter og fått opp intensiteten igjen. Det er artig å se en offensiv gjeng igjen, sier TIL-trener Per-Mathias Høgmo.

4-4-2

Formasjonstreningen fredag kunne tyde på et offensivt TIL-lag på jakt etter sesongens tredje borteseier i helga. Skal man tolke hvordan laget ble drillet da, vil TIL starte i en 4-4-2-formasjon med Mustafa ”Mos” Abdellaoue og Thomas Drage på topp, med Remi Johansen og Magnus Andersen på hver sin kant.

— Vi ønsker ikke å si noe om hvordan vi planlegger å spille, sier Høgmo.

Foruten keeper Marcus Sahlman er alle TILs spillere kampklare på søndag. Bedre rustet enn på lenge.

— Det var en sliten gjeng som trasket av banen mot Molde. Nå er spillere som ”Mos” og Drage kvitt småplagene de har hatt i det siste og er helt kampfit. Det gir oss kreativitetet og fart på topp, konstaterer TIL-treneren.

Vrient

Samtidig advarer han mot å tro at TIL bare kan hente poengene mot et lag som har kollapset som et korthus etter de spilte 2-2 på Alfheim i mai og luktet på medaljeplass.

- Vi møter kvalifisert motstand. Sarpsborg på hjemmebane er aldri en enkel oppgave. Det blir en tøff fight, spår Per-Mathias Høgmo.