Etter 24 minutter spilt av bronsefinalen i kontinentcupen mellom Uruguay og Italia søndag sendte Davide Astori de blåkledde europeerne, som for anledningen spilte i helhvitt, til himmels. Ledelsen holdt til pause og vel så det, men Edinson Cavani ga svar på tiltale etter 57 minutter.

Den samme historien gjentok seg senere, da Alessandro Diamanti sendte Italia opp i 2-1, før Cavani utlignet til 2-2. Lagene klarte heller ikke å skille seg fra hverandre i løpet av ekstraomgangene. Kampen måtte til straffesparkkonkurranse — Italias andre for turneringen.

Diego Forlán gikk fram på Uruguays første og satte den rett på Gianluigi Buffon. Deretter scoret lagene to hver, før Italias Mattia De Sciglio bommet.

Uruguays Martín Cáceres taklet heller ikke presset, og da Emanuele Giaccherini scoret for italienerne handlet alt om Walter Gargano. At han også bommet avgjorde kampen til italienernes fordel. De sikrer seg dermed sin første medalje i kontinentcupen noensinne.