ÅLESUND (smp.no) – Jeg har lest i en eller annen avis at kontrakten min med AaFK går ut etter denne sesongen. Det stemmer ikke. For en god stund siden skrev jeg under en kontrakt som først går ut etter 2013-sesongen, forteller Fløtre.

– Du har ikke spilt mange kampene i år. Blir du i klubben hele kontraktsperioden?

– Det er vanskelig å si. Vi får så hvordan ting utvikler seg. Men det er klart jeg ønsker å spille mer på A-laget.

– Fortsatt ung

Mot Start mandag denne uka valgte trenerne å sette innpå Edvard Skagestad, i utgangspunktet forsvarsspiller, som midtspiss i hele 2. omgang. Det til tross for at flere spillesugne angrepsspillere satt på benken, deriblant en typisk target-spiss som Didrik Fløtre.

– Jeg må innrømme at det var et slag i trynet for meg. Men men, en får bare jobbe videre og gjøre det bra når muligheten dukker opp. Jeg er fortsatt bare 19 år, sier Fløtre.

Det er to år siden 1991-modellen slo gjennom som fotballspiller og blant annet scoret som innbytter i eliteserien. I år har det blitt med ett innhopp i eliteserien, ett innhopp i NM og tre innhopp i Europa-ligaen. Ellers har det bare blitt spill på klubbens andrelag i 2.-divisjon.

Aksepterer

– Jeg har ikke noe imot å spille på andrelaget, selv om jeg jo selvfølgelig helst vil spille så mye som mulig på A-laget. Men det er stor forskjell på å spille hjemmekamper og bortekamper med AaFK 2. På bortebane stiller vi ofte med veldig unge lag. Det er vel nesten ikke sisteårs juniorspillere som er med i det hele. Og vi bruker å slippe inn altfor mange mål. Men på hjemmebane stiller vi som oftest gode lag. Det er der vi har tatt poengene vi trenger for å sikre ny kontrakt i 2.-divisjon, forklarer Didrik Fløtre.

Som er en av flere frustrerte spisser i AaFKs A-stall for tiden.