Hødd hadde sjansen til å toppe 1.divisjon med seier over Ranheim på Høddvoll, men maktet ikke å score på et meget defensivt Ranheim. Hødd var flere hakk bedre enn tabellener Ranheim som knapt skapte en eneste målsjanse i løpet av kampen.

Offensivt Hødd

Hødd åpnet kampen best i solsteiken i Ulsteinvik. Erik Sandal kom til kampens første avslutning etter fire minutt, men skuddet gikk en meter over målet til Andreas Lindberg i Ranheim-buret. Noen få minutter senere spilte Sandal fri Kazeem Ahmed, men sistnevnte fikk ikke nok fart i avslutningen som lumpet inn til keeper.

Hjemmelaget var klart farligst det første kvarteret. Ahmed gjorde til tider forsvarsspillerne til Ranheim svimle med et ukjent antall overstegsfinter og Sandal fikk så mye rom at han kunne gjøre som han ville på midten.

Hødd fortsette å dominere kampen og etter halvspilt omgang fikk Sandal en god mulighet fra 12 meter som han sendte over. Minutter senere hadde Hødd en ball i mål, men det ble annullert for angrep på keeper.

Statistikksenter 1.divisjon:

Ranheim bedre med

Halvtimen var gått da Ranheim fikk sin første sjanse og det var til gjengjeld en stor en. Jo Sondre Aas utnyttet en lang ball og dro av en Hødd-spiller og hamret til fra skrått hold, men Ørjan Nyland reddet mesterlig med en enhåndsredning. Like etter spilte Michael Karlsen fri Erik Sandal som i steget avsluttet i tverrligger og over.

Etter at Hødd kjørte over gjestene den første halvtimen, jevnet det seg litt ut etterhvert. Hødd skapte ikke så mye, men hadde vært det klart beste laget da dommeren blåste for pause etter 44 minutter og 52 sekunder.

Hødd best

Hødd forsatte å dominere i starten av andre omgang. Sandal var frempå etter noen få minutter, men skuddet gikk høyt over etter flott spill av Hødd i forkant. Like etter var det mye klabb og babb i feltet etter en Hødd corner, men det ble ikke noe mer enn en løs avslutning til side for mål.

Ranheim hadde nok med å forsvare seg de første kvarteret av andre omgang. Hjemmelaget la et voldsomt trykk på gjestene og hadde flere store muligheter til å ta ledelsen, men avslutningene ble for svake.

Dabbet av

Hødd sto virkelig frem som et topplag og var flere hakk bedre enn Ranheim som la laget veldig lavt og satset på kontringer som nesten aldri kom. Mot slutten av kampen kom Ranheim bedre med i kampen, og de helt store sjansene uteble. Hjemmelagets innbytter Vegard Heltne fikk en brukbar mulighet fem minutter før slutt, men skuddet gikk langt utenfor.

På overtid ble det dramatikk da Ranheim-keeper Andreas Lindberg løper ned Adama Diomande som er sistemann og blir tildelt gult kort. Sandal slår frisparket på kanten av sekstenmeteren på hodet til Diomande som helt upresset headet en meter utenfor.

Det endte målløst på Høddvoll, noe som betyr at Ranheim fortsatt topper 1. divisjon med 18 poeng, mens Hødd ligger på 4.plass med 15 poeng.