Agüero fikk en halvtime som innbytter og svarte med å score to mål og servere en «ferdigscoret» målgivende pasning til David Silva. Likevel vil ikke City-manager Roberto Mancini love plass i startelleveren for argentineren når de lyseblå gjester Bolton søndag.

– Han må forbedre seg. Han var ferdig med Copa America for fem uker siden og er ikke 100 prosent i form akkurat nå, sier Mancini.

– Han scoret to fantastiske mål, og han vet hva som er jobben hans. Men han må bli kjent med lagkameratene sine også.

– Kan score 20 mål

23-årige Agüero kom til Manchester City for over 350 millioner kroner, og han startet på jobben med å vise hvorfor på beste måte. Diego Maradonas svigersønn var i sin tid spilleren som satte rekord ved å være den yngste spilleren som har debutert i den argentinske toppdivisjonen. Rekorden tok han fra nettopp Maradona.

– Han har en sterk personlighet og er en bra mann. Jeg håper han kan score 20 mål denne sesongen. Vi har allerede en spiller som kan score 20 mål i Carlos Tévez. Dersom vi får en spiss til som kan score like mye vil det være bra, slår Mancini fast.

Usikkerhet rundt Tévez

Tévez har scoret henholdsvis 23 og 21 mål på sine to sesonger i lyseblått, men har ikke lagt skjul på at han ønsker seg vekk fra Manchester. Tévez har fortsatt litt igjen til toppformen, men skal ifølge Mancini være aktuell for spill mot Bolton. Den italienske manageren avviser at de siste sesongenes toppscorer skaper uro i klubben, selv om han stadig ytrer ønsker om å komme seg vekk.

– Han er profesjonell og kjenner reglene. Han vet at hvis han skal bort fra klubben må noen betale prisen for ham. Det er det ingen som kan nå .

(©NTB)