Dagen etter at de langt på vei sikret seg Alvaro Negredo fra Sevilla, var det Fiorentinas tur til å motta penger fra Manchester City.

City har dermed fått to mann inn for å erstatte duoen Mario Balotelli og Carlos Tevez, som begge har dratt til italiensk fotball — henholdsvis AC Milan og Juventus.

— Klubben har nådd enighet med Manchester City Football Club om en permanent overgang for Stevan Jovetic, skriver Fiorentina på klubbens offisielle Twitter-bruker nå i kveld.

Prisen på Jovetic er ikke kjent. 23-åringen fra Montenegro har scoret 35 ligamål på fem år og 116 kamper i Fiorentina. Ikke all verden til statistikk, kanskje, men Fiorentina har slitt med resultatene og ble sist sesong fjerde sist. Han misset dessuten hele 2011-sesongen på grunn av skade.

De to siste sesongene har han notert seg for 14 og 13 mål. Med de 13 målene sist sesong ble han nummer ni på toppscorerstatistikken i Serie A.

Jovetic blir Citys fjerde store signering denne sommeren. Fra før har de sikret seg midtbanespilleren Fernandinho (fra Sjakthar Donetsk), kantspilleren Jesus Navas (Sevilla) og Alvaro Negredo (Sevilla). Overgangen til sistemann er foreløpig ikke formelt i orden.