"Voksen eliteseriespiller fra første minutt. Var luftens konge. Ville vise seg fram. Lagets bestemann". Slik vurderte Sunnmørspostens Kåre Sæter ungguttens første kamp fra start i eliteserien. — God følelse

— Utrolig kjekt med slik respons. God følelse. Men kunne selvfølgelig tenkt meg at vi vant kampen, sier Klock dagen etter dagen. Klock bedyrer at han ikke blir skuffet dersom Christian Steen skyver han ut av laget til bortekampen mot Tromsø søndag. - Jeg hadde ikke forventet et innhopp for Christian. Håper han snart blir frisk av ryggskaden sin. Både han og Amund har spilt veldig bra. Dette må Normark styre, sier Klock.

Men ambisjonen er mer eliteseriespill utover høsten. Og Normark åpnet søndag opp for nettopp det:

"Hvem som spiller neste gang, ja si det. Det som er sikkert er at vi ikke stiller med tre midtstoppere", svarte Normark Sunnmørsposten.

— Jeg håper å få vist meg fram utover i sesongen og spille meg til en fast plass på laget fra neste sesong av, sier Klock. Kovacs/Årst

Spissduoen Pavlovic/Hellesund blir kommende søndag avløst av Tromsøs nyetablerte radarpar Kovacs/Årst. Det er mye muskler og luftstyrke som venter AaFKs midtstopperpar i "skjebnekampen".

Klock sier han er klar til å møte eliteseriens kanskje sterkeste spissduo. - Det blir en utfordring. Vi må trykke til uansett. Fysikken skal ikke vi ha noe problem med. Jeg er ikke akkurat 2.10 og 100 kilo, men har andre strenger å spille på. Jeg har god spenst, og tror selv at jeg er kald og avventende i situasjonene, sier Klock.