NORWICH CITY — WEST HAM UNITED 3-1

Sist helg ble Norwich rundspilt etter alle kunstens regler og tapte 0-7 for Manchester City. Lørdag gjenopprettet laget noe av stoltheten ved å slå West Ham 3-1. Norwich-manager Chris Hughton har vært under kraftig press den siste uken. Etter stortapet for Manchester City har framtiden hans vært usikker, og laget hadde også gått fire seriekamper uten å vinne.

Lørdag fikk «kanarifuglene» endelig en opptur og krabbet over nedrykksstreken til 15.-plass etter seieren mot West Ham.

Ravel Morrison ga gjestene fra London ledelsen etter 32 minutter, men annen omgang tilhørte hjemmelaget. Scoringer av Gary Hooper, Robert Snodgrass og Leroy Fer ga Norwich en etterlengtet seier.

For West Ham har lite gått rett de siste ukene.

Etter lagets fantastiske 3-0-seier mot Tottenham på bortebane i oktober, har laget tatt bare to poeng av 12 mulige.

Sam Allardyces menn har vunnet to av elleve kamper i serien så langt, og er så vidt over nedrykksstreken.

Engelsk eliteserie fotball lørdag, 11. runde:

**Norwich – West Ham 3-1 (0-1)

Mål:** 0-1 Ravel Morrison (32), 1-1 Gary Hooper (str. 54), 2-1 Robert Snodgrass (72), 3-1 Leroy Fer (90).

26.824 tilskuere.

**Aston Villa – Cardiff 2-0 (0-0)

Mål:** 1-0 Leandro Bacuna (76), 2-0 Libor Kozak (84).

35.809 tilskuere.

**Chelsea – West Bromwich 2-2 (1-0)

Mål:** 1-0 Samuel Eto'o (45), 1-1 Shane Long (60), 1-2 Stephane Sessegnon (69), 2-2 Eden Hazard (str. 90).

41.623 tilskuere.

Crystal Palace – Everton 0-0 25.231 tilskuere.

**Liverpool – Fulham 4-0 (3-0)

Mål:** 1-0 Fernando Amorebieta (selvmål, 23), 2-0 Martin Skrtel (26), 3-0 Luiz Suarez (36), 4-0 Suarez (54).

44.768 tilskuere.

**Southampton – Hull 4-1 (3-0)

Mål:** 1-0 Morgan Schneiderlin (16), 2-0 Rickye Lambert (str. 30), 3-0 Adam Lallana (37), 3-1 Yannick Sagbo (55), 4-1 Steven Davis (88).