Sjeik Jassim Bin Hamad Al-Thani har kriget med Ineos-eier Sir Jim Ratcliffe om å sikre seg eierskap (av ulik andel) over den engelske storklubben i lang tid.

BBC og Sky News skrev lørdag kveld at samtaler mellom Manchester United og Qatar-sjeiken om et potensielt nytt bud denne uken har brutt sammen.

Like etter rapporteres det om at Ratcliffe skal være nære en avtale om et eierskap på 25 prosent av klubben. Det skriver blant andre Sky Sports.

Det siste budet fra Al-Thani lød på drøyt 65 milliarder kroner og totalt eierskap over hele klubben. Det skal ha vært sjeikens femte og siste bud.

Budet ble ikke akseptert av klubbeierne – Glazer-familien.

TREKKER SEG: Jassim Bin Hamad Al-Thani. Foto: KARIM JAAFAR / AFP / NTB

Sir Jim Ratcliffe skal i motsetning til Qatar-sjeiken kun ha lagt inn et bud på en prosentandel av klubben, men både budene fra Al-Thani og den britiske milliardæren skal ha vært langt unna det Glazer-familien ønsker seg.

Budkrigen og et potensielt salg av United har pågått i mange måneder, og det er snart et år siden den utskjelte familien først uttalte at de kunne være villige til å selge.

United-fansen har protestert mot klubbeierne gjennom en årrekke. Familien er blant annet beskyldt for å investere for lite i klubben, ta ut utbytte til seg selv og å være sjeldent på kamper. Det har også vært lite dialog med fansen.