NB: VI HAR TEKNISKE PROBLEMER GRUNNET ET NETTVERKSBRUDD:

Dette var de viktigste hendelsene i kampen:

*Viking ledet 3–0 til pause etter scoringer av Viljar Vevatne, Zlatko Tripic og Ylldren Ibrahimaj.

*Etter 75 minutter er stillingen fortsatt 3–0. Haugesund har vært nærmest etter pause med en heading i stolpen. Viking har skapt noen halvsjanser, de har gjort flere bytter og kontrollerer kampen.

* Spilt 84 minutter. Ingen sjanser å melde om til noen av lagene. Adrian Pererira, Andre Danielsen og Harald Nilsen Tangen har kommet inn for Viking. Fridjonsson, Ibrahimaj og Tripic er tatt av.

*Zymer Bytyqi, som jakter plass i startoppstillingen til seriepremieren, økte til 4–0 for Viking like før slutt. Han kom inn i pausen.

* Kampen ender med 4–0 til Viking. En meget solid generalprøve før serieåpningen mot Kristiansund neste helg.

Kampen i opptak

Ifølge vårt tekniske team skyldes problemene med tv-sendingen et brudd med en enkoder som muliggjør live-overføring. Vi forsøkte å få sendingen opp igjen på alle mulige måter, men lyktes ikke. Det beklager vi.

– En server ramlet sammen, vi gjorde det vi kunne for å få den på beina igjen - uten hell. Vi lover imidlertid at kampen skal legges ut i sin helhet og at dere får tilgang til den så snart det lar seg gjøre. Beklager igjen, sier digitalredaktør Elin Stueland i Aftenbladet.

Foto: Kristian Jacobsen