Brann-kapteinen så lettere sjokkert ut og tok seg til hodet – litt i Karsten Warholm-stil – da hun utlignet til 1–1 i kvartfinalen mot «uovervinnelige» Barcelona.

– Det er stort sett sånn jeg ser ut når jeg scorer, smiler Redisch Kvamme til NRK.

– Det var helt surrealistisk. Det må ha vært ganske høy odds på at jeg skulle score i denne kampen, men det er helt sykt. Jeg hadde ikke trodd det i min villeste fantasi, sier hun videre.

SJOKKERT: Cecilie Redisch Kvamme har akkurat utlignet for Brann mot Barcelona og feirer med Signe Gaupset. Foto: MARIUS SIMENSEN / BILDBYRÅN

En fryktløs Signe Gaupset tok med seg ballen fremover, sendte den videre til Justine Kielland – som fant Kvamme på motsatt side.

Et smått sensasjonelt øyeblikk mot Barcelonas verdensstjerner, som likevel er på god vei mot klubbens sjette strake semifinale i Champions League.

– Vi visste at vi ikke kom til å ha ballen hele tiden, og vi forsvarte oss veldig godt. Så hadde vi noen øyeblikk fremover i banen og benyttet oss av det. Jeg kunne ikke ha vært mer stolt, sier Brann-trener Martin Ho til NRK.

Salma Paralluelo ordnet 2–1 i annen omgang, mens Caroline Graham Hansen scoret Barcelonas første.

Det var Oslo-jentas femte i turneringen, noe som gjør henne til delt toppscorer.

Men til tross for Barcelonas seier, kan ingen ta scoringsøyeblikket fra Cecilie Redisch Kvamme og Brann.

Bergensjenta ga frivillig fra seg kapteinsbindet etter den siste gruppespillkampen, men Marthine Østenstad mente det var rett og rimelig at hun, en bergenser, fikk det tilbake i kampene mot den spanske giganten.

– Jeg har lyst til å trekke frem hele laget i dag. Vi kjemper for hverandre og forsvarer oss som guder. Det er fullt liv i kampen, så vi skal gjøre alt for å ta dette neste uke, sier Redisch Kvamme.

– Det var fantastisk stemning. Bortekamper i Champions League er aldri lett. All honnør til Brann-fansen som stilte opp i dag. Det var gøy å spille, sier Barcelonas Graham Hansen til NRK.

Ingrid Syrstad Engen istemmer:

– Det var en veldig kul opplevelse. Det er ikke ofte man kan si at man spiller en kvartfinale i Norge, så det er veldig kult, sier landslagsspilleren til VG.

Signe Gaupset. Foto: Paul S. Amundsen / NTB

Et flombelyst og fullsatt Åsane Arena var pyntet i røde og hvite flagg, mens det runget «gullet ska hem» fra Brann-fansen.

De verdensvante fra Barcelona så ikke akkurat skremt ut, der de lenge trillet ball i hatt med hjemmelaget og skapte den ene store sjansen etter den andre.

Caroline Graham Hansen ga bortelaget en tidlig og komfortabel ledelse. Den norske stjernespilleren tok selv et hjørnespark før hun spilte vegg to ganger – og satte seg selv i scoringsposisjon.

Kan Brann ta seg til semifinale?

Den regjerende Champions League-mesteren, som leder serien suverent i Spania med 89–5 i målforskjell, kunne sette på cruisekontrollen.

Trodde de.

Branns 18-årige supertalent Signe Gaupset viste seg først som den mest respektløse, med et skremmeskudd fra godt over 30 meter.

Og Cecilie Kvammes scoring gjør at håpet til en viss grad lever for Brann, før returen i neste uke.