Den sparkede landslagssjefen har blant annet lest i Dagbladet at det hevdes at han krever 3,4 millioner i kompensasjon fra Norges Fotballforbund (NFF).

Overfor NRK tirsdag kveld slår Egil «Drillo» Olsen tilbake.

– Jeg har fått beskyldninger om at jeg er en grisk kommunist. Det er så klart ikke hyggelig, særlig når det kommer av et sånt oppslag, sier Drillo.

Han avviser beløpet og tror at noen bevisst har lekket feilaktig informasjon.

– Jeg opplever det som en aldri så liten svertekampanje. Det er ikke hyggelig det som kommer til meg etter et sånt oppslag. Saken kjøres såpass hardt i Dagbladet og Nettavisen, og jeg synes det er nesten uforståelig at de hevder det kommer fra sikre kilder, sier Drillo.

– Det er vanskelig å tenke seg at det er noen andre enn noen i NFF. NFF er et vidt begrep, og det jobber fryktelig mange hyggelige mennesker der som jeg har samarbeidet godt med. Men det virker som om noen som lekker ting til pressen der, men jeg vet det ikke sikkert, sier Drillo til NRK.

Han sier at det viktigste for ham er at NFF skal erkjenne at han ble ulovlig oppsagt.

Informasjonssjef Svein Graff i NFF avviser at forbundet driver en svertekampanje mot Olsen.

– Nei, vi driver ingen svertekampanje mot Egil Olsen. Vi har stor respekt for det han har gjort for norsk fotball, og det som skjer nå er først og fremst trist, sier Graff til NRK.