Marit Fiane Christensen er klar for spill i Amazon Grimstad. Trener Margunn Haugenes mener 31-åringen fortsatt holder landslagsklasse.

— Hun er i så god form at jeg vil si hun gjør det. Det til tross for at hun ikke har trent fotball hver dag, sier Haugenes til fvn.no.

Den tidligere landslagsspilleren er bosatt i Arendal, og samboer med skøyteløper Øystein Grødum.

— Det er en familie som ikke holder seg mye i ro. Hun er godt trent for å si det sånn, gjentar Amazon-treneren.

Fiane Christiensen er imidlertid uaktuell til morgendagens kamp mot Trondheims Ørn, og treneren poengterer at den tidligere Røa-spilleren har en litt spesiell avtale.

— Marit skal være med så mye hun kan fremover. Jeg vet allerede nå at det ikke kommer til å bli hver kamp, men jeg håper på å få henne med så mye som mulig, sier den tidligere OL-vinneren.

- Hva betyr det for Amazon å få inn en slik spiller?

- For det første er en hun god spiller med enorm rutine. I tillegg er hun veldig flink til å gjøre spillere rundt seg gode. Jeg er veldig glad for at dette har gått i boks, sier hun.

Fiane Christiensen har trent med Amazon en del ganger siden hun ble mor for et snaut år siden, og blir en nyttig tilvekst i et skadeskutt Amazon-forsvar.

— Hun kan spille midtbane også, men nå som vi har Dagny Knutson ute med skade vil vi nok bruke henne som stopper. Det er der hun har spilt internasjonalt også, avslutter Haugenes.