Landslagsspilleren hadde spilt 38 kamper i svensk fotball uten nettkjenninger. At han skulle score to på rappen i samme kamp, kom derfor som en stor overraskelse.

Hjemmefansen responderte med å synge «Kjetil Wæhler, allez, allez!» på fransk. Blant IFK-supporterne blir 37-åringen kalt «bestefar».

Wæhler fikk et rent treff på ballen med pannen til 1-0 etter tolv minutter. Nordmannen nikket inn Tobias Hyséns hjørnespark i den tomme delen av målet.

Sju minutter ut i annen omgang lyktes Wæhler igjen. Denne gangen ordnet han 2-0 med høyrefoten ved bakre stolpe etter en dødball.

Kvarteret før slutt kontret IFK Göteborg, og dansken Lasse Vibe scoret sitt første allsvenskan-mål til 3-0. Lars Krogh Gerson scoret for Norrköping da Syrianska ble slått hele 6-1. Gjestene ledet 1-0 til pause, men en enorm annen omgang sørget for seks mål og seier til hjemmelaget.

Morten Morisbak Skjønsberg spilte hele kampen for Norrköping, mens Gerson fikk 73 minutter.

Serieleder Malmö klarte bare 1-1 borte mot Öster.