DNB ARENA (Aftenbladet): Oilers tok sin niende strake seier (sin syvende strake i eliteserien pluss to CHL-seire) da Sparta ble slått 3-1 i DNB Arena tirsdag kveld. Men at seiersrekken er blitt så lang, var ikke Oilers' poengkonge Josh Soares klar over.

— Jeg visste ikke at det var så mye som ni seire på rad. Det var nytt for meg. Det er jo bra, men samtidig må vi prøve ikke å tenke så mye på det. Da er det veldig lett å miste fokus, sier Soares til Aftenbladet.

— Men det har vi vært veldig flinke på her. Det er en profesjonell gjeng som legger ned hardt arbeid og spiller god hockey hver eneste kveld. Det er det som er oppskriften, og akkurat nå har vi suksess med det, sier han.

Gikk ned for telling

Canadieren fikk seg en skikkelig smell da han dundret inn i vantet midtveis i 2. periode, og ble liggende på isen en stund før han kom seg på beina. Etter en kjapp tur i garderoben var han imidlertid tilbake på isen igjen.

— Det smalt skikkelig, ja. Men jeg synes taklingen var grei. Jeg satte meg selv i en dårlig posisjon. Jeg var litt stiv i kroppen etterpå, og trengten noen minutter på å komme meg. Men det er bare en del av hockeyen, sier han.

Han var godt fornøyd med seieren over Sparta, og er spesielt tilfreds med hvor bra Oilers fremstår defensivt for tiden.

— Vi dominerte fra fra første periode, og spilte solid hockey kampen gjennom. Dette var en god seier, og det er deilig å fortsatt være på topp i serien.

Fornøyd Thoresen

Også Petter Thoresen var en fornøyd mann etter nok en Oilers-seier. Han hyller spillerne sine for å takle det tøffe kampprogrammet så bra.

— Jeg skulle gjerne sett at vi hadde litt bedre utteling, men det å avslutte denne tøffe perioden med en seier over Sparta er meget bra, sier Oilers-treneren.

PS! Jean-Michel Daoust fikk fem minutter pluss video etter en takling bakfra mot vantet. Han ble etter kampslutt idømt matchstraff