Legia Warszawa-sjefen gjenforenes med fysioterapeut Geir Kåsene, som har jobbet i Lillestrøm SK siden 2009. Det skriver Romerikes Blad.

– Når Geir har fått denne muligheten til å jobbe ute i Europa med et trenerteam hvor han kjenner alle fra før, så kunne vi ikke stå i veien. Dette er som en premie for den fantastiske jobben han har gjort for oss, sier sportsdirektør Torgeir Bjarmann til avisen.

Kåsene — som har hatt en rolle som fysioterapeut og fysisk trener i LSK - jobbet sammen Henning Berg både i Lyn og Lillestrøm, da sistnevnte var trener der. Nå slipper fysioen vederlagsfritt til Legia Warszawa - på tross av at han hadde en kontrakt frem til 2017. ## - Blir et veldig stort savn

– Dette er på ingen måte noe vi ønsket. På kort sikt vil vi klare oss fordi alle som er i teamet kjenner godt til den jobben som er gjort av Geir over flere år. Men i den langsiktige jobben vil han bli et veldig savn. Vi vil bruke litt tid på å finne ut hvordan vi skal løse det, sier Bjarmann.

Sportsdirektøren hyller Kåsene for den innsatsen har lagt ned i løpet av sin tid på Åråsen.

– Jeg tror ikke folk er klar over hvor viktig den jobben han har gjort er for oss når det gjelder å jobbe med fysikk på spillerne våre over flere år. Der har Geir en enorm styrke, sier han til Romerikes Blad.