HAFJELL (Aftenbladet): 31-åringen fra Stavanger, som bor i Sandnes og sykler for Bryne CK, ble nummer 17 i kvinnenes eliteklasse, 6.10 minutter bak gullvinner Catharine Pendrel fra Canada. Med det var hun den nest beste deltakeren fra Norge. Det både gledet og overrasket Byberg.

— Det var mange venner og familie som hadde tatt veien her til Hafjell. Da var det kjekt å gjennomføre den beste konkurransen jeg har gjort i år. Det gikk overaskende bra med tanke på at jeg egentlig har trappet ned terrengsyklingen. Jeg er fulltidsstudent og usikker på om det lar seg gjøre både å sykle internasjonal terrengsykling og være heltidsstudent, sier hun til Aftenbladet.For noen år siden ble hun utpekt til Gunn-Rita Dahle Flesjås arvtaker, ikke minst fordi hun tok sølv i VM på rundbane i 2009. Dessverre har skader og sykdom stoppet framgangen.

Nå står hun uten et profflag, og sykler for landslaget og Bryne CK.

— Jeg har ingen ambisjoner om å få en proffkontrakt nå. Dessuten lar det seg heller ikke gjøre. Jeg har ett år igjen av studiene som jeg må fullføre. Men det er klart denne oppturen gir meg lyst til å sykle videre. Vi får se. I løpet av en måneds tid tar jeg en avgjørelse, sier Byberg.