Avansement til ligacupfinalen vil gi David Moyes et kjærkomment pusterom som Manchester United-manager.

I kveld er det returoppgjør i den engelske ligacupens semifinale.

Sunderland vant den første kampen 2-1. Presset er dermed på United-manager David Moyes etter Uniteds elendige form i Premier League.

Det var hjemmelaget som hadde de største sjansene i første omgang og like før pause var midtstopper Jonny Evans på plass og styrte inn 1-0 i kampen, og 2-2 sammenlagt, med pannen.

Tross mange sjanser i begge ender i annen omgang, ble det ikke flere scoringer i ordinær tid.

Dermed ble det ekstraomganger. Står det fremdeles 2-2 etter 30 ekstra minutter, slår bortemålsregelen inn.

Derfor var det Sunderland som måtte presse på i annen ekstraomgang. De fikk frispark og cornere, men maktet ikke å spille seg til de helt store sjansene, før Steven Fletcher fikk hodet på et frispark syv minutter før slutt.

Da to minutter gjensto på matchuret, skjøt banens bestemann, Phil Bardsley, et elendig skudd midt i mål. Men David de Gea maktet ikke å stoppe det. Han styrte bare ballen inn i hjørnet.

På overtid forandret alt seg igjen. Fra kort hold banket Javier Hernandez ballen via tverrliggeren og inn.

Så fulgte straffesparkkonkurransen, der i tur og orden Danny Welbeck (over), Adnan Januzaj (reddet), Phil Jones (over) og Rafael da Silva (reddet) ikke maktet å overliste Sunderlands keeperhelt Vito Mannone fra 11 meter.

Sunderland scoret på to av sine fem, ved Marcos Alonso og Ki Sung-Yueng, og møter dermed Manchester City på Wembley 2. mars klokken 15. SLIK VAR: Manchester United — Sunderland