SPARTA — STORHAMAR DRAGONS 1-3

Storhamar Dragons gikk på en sportslig smell da de tapte 1-3 mot Sparta Sarpsborg i OL-Amfien.

Kampen startet godt for dragene, ogettersnaue 34minutter tokhjemmelaget ledelsen 1-0 ved Lars ErikHesbråten foran 2.012 tilskuere. Gleden ble likevelkortvarig.

Itredje periodeutlignet Sparta til 1-1 ved Shay Stephenson, og kort tid senere kunne samme mann føre bortelaget opp i ledelse.

Like før slutt fastsatte Spartas Dion Knelsen sluttresultatet til 1-3, og dermed var alt håp ute for Dragons-seier denne kvelden.

ChristianLarrivée måtte forlate banen etter første periode, men det er uvisst om kanadieren er skadd.

En hyggelig nyhet på en sportslig dårlig dag: Storhamar Dragons har nå solgt aksjer for 158.276 kroner. Dette er penger som kommer godt med i en tid hvor klubbenplages avalvorlige finansielle utfordringer.

Neste Dragons-kampspilles førstkommende søndag. Motstander er Vålerenga på Jordal i Oslo.