— Jeg skal ikke legge skjul på at jeg var skuffet, men treneren tar ut laget. For meg er det unødvendig å bruke energi på annet enn å gjøre mitt beste, sier Skaanes om vrakingen i serieåpningen.

Han svarte ved å ta en økt på egen hånd, dagen etter kampen.

— Jeg følte det var måten å svare på. Jeg utnyttet at jeg ikke hadde en hel kamp i beina, og trente ganske tøft for meg selv. Det pleier jeg å gjøre når jeg må sitte på benken, for da får man en mulighet til å jobbe hardere.

Med et smil legger han til:

— Jeg skjøt ganske mye på den treningen. Med aggresjon i skuddene.

Ble drillet på midtbanen

Til mandagens kamp har Fredrik Haugen karantene, mens Kristoffer Barmen sliter med en liten muskelskade. Det er to årsaker til at Skaanes, med overveldende sannsynlighet, er tilbake i Branns startellever mot Strømmen mandag, og da som sentral midtbanespiller.

På fredagens trening ble han drillet i rollen.

— Jeg kan bidra med stor løpskraft og entusiasme på midtbanen. Jeg liker jo å komme på løp fremover, og kan åpne opp rom for andre. Samtidig som jeg må jobbe hardt defensivt, selvsagt, sier Skaanes.

Trener Rikard Norling bekrefter at han ikke vil gjøre spektakulære eksperimenter med sentralmidtbanen mot Strømmen.

— Det er først og fremst Kasper og Eirik (Birkelund) som er alternativene. Bismar (Acosta) også for så vidt, men det er ikke så aktuelt, sier trener Rikard Norling.

Også Eirik Birkelund ser muligheten til å utnytte at det er tynt i midtbanerekkene.

— Jeg må gripe sjansen hvis jeg får muligheten, sier Birkelund.