Manchester United - Saint Etienne 3–0

Tre ganger Zlatan var det som skulle til. Manchester United skal gjøre mye galt for å kaste bort et avansement i Frankrike.

For der alle hadde snakket om kampen mellom Paul Pogba og broren Florentin, var det United-spissen som stjal overskriftene.

– Vi skapte gode sjanser. Det var viktig å få en komfortabel seier hjemme, og det tar vi med oss inn i returoppgjøret. Det var en god kamp, men jeg mener vi kan spille bedre, sa Ibrahimovic etter seieren, ifølge BBC.

Brødrene Pogba i passiar under kampen. Foto: Andrew Yates / X01095

Den svenske superstjernen åpnet kvelden med å sette inn et frispark på det merkeligste vis. Fra 20 meter gikk ballen via muren, før den snek seg forbi både Anthony Martial og bortelagets keeper. 1–0, etter en noe heldig scoring.

Ole Selnæs startet kampen på benken for de franske gjestene, og fikk se laget sitt hevde seg mot et United som virkelig slet med å holde Saint Etienne unna seg. Det hadde ikke vært noe å si på en utlikning, men det ble med det ene målet til pause.

Den 22 år gamle midtbanespilleren fra Trondheim har aldri lagt skjul på det faktum at han er supporter av de røde djevlene fra England, og i det 72. minutt kom Selnæs inn på Old Trafford.

Ole Selnæs kom inn med 20 minutter igjen å spille, og startet med å spille Nolan Roux alene gjennom på blankt mål. Franskmannens avslutning var dog for svak, og gikk over målet til Sergio Romero.

Da skjedde det som måtte skje.

Zlatan Ibrahimovic fikk plutselig ballen i bena noen få meter fra mål. Borte var keeper og alle forsvarsspillere, og svensken trengte ikke gjøre annet enn å sette innsida til ballen. 2–0.

I det de fleste var i ferd med å pakke sammen sakene, ble Zlatan felt inne i feltet. Straffe. Svensken tok den naturligvis selv. 3–0. Hans 17. hattrick i karrieren, ifølge statistikknettstedet Opta.

– Manchester United har sikret seg et praktfult utgangspunkt, sa Max-kommentator Kenneth Fredheim.