Det var Avaldsnes som tok den siste cupfinaleplassen i et heldramatisk oppgjør mot Stabæk på Nadderud. Bortelaget ledet 2-0 etter scoringer av Elise Thorsnes og Rosana i 1. omgang.

Byttet inn tidlig

Etter hvilen reddet Trine Rønning Stabæk på egenhånd, og med to scoringer sikret hun ekstraomganger. De endte målløse, og kampen gikk til straffer. Der var Stabæks Ida Elise Enget den eneste som bommet, og Avaldsnes gikk til cupfinalen med minst mulig margin.

Midt i begivenhetenes sentrum var Marie Dølvik fra Tromsø. Hun ble byttet inn for Cathrine Dekkerhus allerede etter tolv minutter, da stillingen var 0-1. ## — Møtte eliteseriens beste

Dermed var hun med på snuoperasjonen, men i ekstraomgangene tok kreftene slutt. Hun ble liggende etter en duell med tydelige smerter, og ble byttet ut like før straffekonken. Da tok NRK-kommentator Lise Klaveness fra lovordene om den talentfulle spilleren.

— Marie kan være stolt av egen innsats. Hun har gjort det bra, men møter en av Toppseriens beste backer, sa hun på NRK.