Kvik Halden tok ledelsen allerede etter seks minutter ved Jan Martin Hoel Andersen. Vindbjart slo tilbake etter pause og snudde kampen ved Øyvind Gausdal og Kristoffer Syvertsen, som også er tatt ut på futsall-landslaget. Dessverre for venndølene utlignet Kvik Halden og Jakob Madsen Lund ti minutter før slutt. Verre skulle det bli. Viktor Adebahr satte inn 3-2 etter 88 minutter, og avgjorde med det kampen.

Fire poeng å gå på

Nederlaget i Østfold gjør at Vindbjart nå har kun tre poeng ned til Strømsgodset 2 som ligger på den øverste nedrykksplassen. Rekruttene til Godset spiller først på mandag.

Dermed kan det bli en langt mer spennende innspurt enn mange som følger Vindbjart hadde tenkt seg. Kun to kamper gjenstår. For Vindbjarts del betyr det Ørn Horten hjemme og Odd 2 i Skien.

Fløy fikk bank

Nedrykksklare Fløy gikk på nok en smell. Denne gangen 0-4 borte mot Fram Larvik. Marcin Pietron sendte Vestfold-laget foran etter 25 minutter. Det sto seg til pause, før Fram spilte Fløy av banen. Markus Kvamle Naglestad, Kenneth Kristiansen og Anders Dieserud sørget for at det ble en stor seier.

Opprykksklare Arendal spiller søndag ettermiddag borte mot Odd sitt andrelag.