IMPONERTE: Fredrik Ulvestad gjorde et godt inntrykk på Hannover 96 sitt treningsfelt denne uka. IMPONERTE: Fredrik Ulvestad gjorde et godt inntrykk på Hannover 96 sitt treningsfelt denne uka. Foto: Foto: Hannover 96

Hannover-sjef imponert over Ulvestad

Hannover 96s tyrkiske trener Tayfun Kokut lot seg imponere av Fredrik Ulvestad, men sier at det neppe blir tilbudt en kontrakt i denne omgang.

– Han har gjort et godt inntrykk her, men det er ikke tiden for en slik signering nå, sier Kokut om Ulvestad til den tyske avisen Bild.

– Men vi skal beholde kontakten og fortsette å følge med, sier treneren om klubbens interesse for 22-åringen.

Ulvestad reiste hjem til Norge i dag sammen med pappa og rådgiver Rune, etter at treningsoppholdet ble kortere enn planlagt grunnet en liten forkjølelse.

– Takket nei.

Den tidligere AaFK-spilleren har aldri holdt tilbake sine ambisjoner om å spille ute i Europa. Om det skjer i denne omgang, gjenstår å se. Men om europaeventyret må vente, er det ikke grunnet manglende interesse.

– Jeg sa nei til en klubb senest på onsdag. Spørsmålet er hva du vil. Vi har sagt hele tiden at det viktigste er å få til en avtale som passer Fredrik, og ikke hvor den avtalen er, understreker Ulvestad senior.

Han har tidligere sagt at en avgjørelse ville komme om ikke lenge, men både interesserte klubber og spente supportere venter fortsatt på svaret på hvem som får Ulvestads underskrift. Begynner de å få dårlig tid?

– Nei, det syns jeg ikke. Det eneste problemet med å vente er at det tar lengre tid før han kommer i gang med sin nye klubb.

AaFK følger med.

Som Sunnmørsposten har skrevet tidligere, får AaFK i overkant av to millioner kroner mer i utdanningskompensasjon hvis Ulvestad drar utenlands. Det er penger som kan komme god med for en klubb som leter etter nye spillere.

– Vi avventer og skjer hva som skjer med Fredrik. Men vi har ikke budsjettert med mer enn at han går til en norsk klubb. Hvis han ender opp i en av de store ligaene, så kan det se lysere ut for oss. Da må vi se om vi kan frigjøre midler til nye spillere, sier AaFK-direktør Henrik Hoff.