— Det handler om små marginer og når vi ikke setter målsjanser som i dag, så blir det vanskelig å ta tre poeng, sier AaFK-kaptein Bjørn Helge Riise til smp.no etter kampen.

Kveldens kamp var spesiell for Riise, som har ni sesonger i Lillestrøm.

— Dette er mitt andre hjem, men når jeg kommer som AaFK-spiller, gjør jeg det for å vinne. Slik kampen utviklet seg i dag så var Lillestrøm best siste halvdel av andre omgang. Men vi forsvarer oss godt. Problemet er at vi ikke scorer nok mål, sier Riise.

- Hva gjør dere med det?

— Det løsner snart, smiler AaFK-kapteinen som ikke har mistet nattesøvnen på grunn av manglende poengfangst i sesongstarten.

— Nei, til det har vi spilt for bra. Det handler om marginer. Hadde vi hatt marginer kunne vi slått både Rosenborg, Brann og Viking, og tatt tre poeng her i kveld, mener Riise.

Det gjorde AaFK ikke, og heller ikke i kveld fikk AaFK sin første seier noensinne på Åråsen. Fasiten etter 13 spilte kamper her er null seire, sju uavgjorte kamper og seks tap.

— Den som tror vi er fornøyd med ett poeng her, tar feil.

Mer å gå på

- MÅ JOBBES MER: Aalesund-trener Trond Fredriksen på sidelinja mot Lillestrøm. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

AaFK-trener Trond Fredriksen er enig i at det er prestasjonene fremover på bana det må jobbes mer med.— Defensivt har vi fått god kontroll, men fremover er det mer å gå på. Vi kommer til nok sjanser til å kunne avgjøre kamper til vår fordel, mener Fredriksen.

Han tror det snur allerede mot Tromsø førstkommende søndag.

— Kan du love seier der?

— Jeg kan love at vi skal gi alt. Det er alt jeg kan love.