Det ble uavgjort for Alexander Tettey og Norwich søndag. (Arkivfoto) Det ble uavgjort for Alexander Tettey og Norwich søndag. (Arkivfoto) Foto: Andrew Yates

Uavgjort for Tetteys Norwich

Alexander Tettey spilte hele kampen da Norwich spilte 1-1 borte mot Ipswich. Danske Jonas Knudsen berget poeng for hjemmelaget.

— Vi hadde de beste sjansene i denne kampen, men vi flyttet ikke ballen fort nok. Vi ble bedre etter de 20 første minuttene, men også i 2. omgang burde vi ha spilt kjappere, sa Norwich-manager Alex Neil etter kampen, ifølge BBC.

Kraftspissen Cameron Jerome sendte Norwich i føringen etter 26 minutters spill, men tidligere Esbjerg-spiller Knudsen brakte balanse i regnskapet like før pause. Ingen av lagene fant nettet etter hvilen, og dermed endte det 1-1 på Portman Road.

— Jeg er fornøyd med prestasjonen, og jeg mener vi var det beste laget. Vi slapp inn et mål mot spillets gang, men responderte bra, sa Ipswich-manager Mick McCarthy.

Spilte 90 minutter

Alexander Tettey (30), som skrev ny kontrakt med «The Canaries» i sommer, spilte 90 minutter for gjestene. Nordmannen pådro seg et gult kort underveis.

Tabellfirer Norwich har vunnet to kamper og spilt to uavgjort etter fire serierunder i mesterskapsserien 2016/2017. Tettey og co. har to poeng opp til serieleder Huddersfield.

Kanarifuglene har en klar målsetting om umiddelbar retur til Premier League. Tettey er tilbake etter en tung opptreningsperiode der han har jobbet seg opp etter ankeloperasjon.

— Ambisjonen er å være med og kjempe om opprykk til Premier League igjen. Min egen er å være skadefri gjennom hele sesongen, sa Tettey nylig til NTB.

(©NTB)