STORHAMAR-GENÉVE-SERVETTE 5-1

Storhamar holdt lekestue med sveitsiske Genève-Servette i mesterligaen i ishockey torsdag. 5-1-seieren gjør at laget sluttspillklare.

Storhamar tok ledelsen mot Genève-Servette 16 sekunder før 1. periode var ferdigspilt i Hamar OL-Amfi torsdag. Alexander Reichenberg smalt pucken i krysset til hjemmepublikumets store glede.

Tre på rappen

To minutter og 49 sekunder ut i midtperioden økte Eirik Skadsdammen for vertene, og deretter gjorde Hampus Gustafsson 3-0. Storhamar ga seg ikke med det. Backen Scott Hotham la på til 4-0 med et skudd fra distanse.

Like før periodeslutt helte gjestenes Jeremy Wick litt malurt i begeret med sin 1-4-redusering, men Storhamar gikk likevel til pause med sterke 4-1. I 3. periode scoret Reichenberg sitt andre for vertene. Dermed var det plutselig hele 5-1, et resultat som sto seg kampen ut.

Storhamar har dermed vunnet mesterligaens gruppe M med ni poeng på fire kamper. Hamar-laget er klare for turneringens 16-delsfinale.