EINTRACHT BRAUNSCHWEIG — KAISERSLAUTERN 0-2

Intet mindre enn tre nordmenn startet oppgjøret i 2. Bundesliga mellom Eintracht Braunschweig og Kaiserslautern søndag ettermiddag. 22.775 tilskuere på Eintracht stadion fikk se Vegard Eggen Hedenstad og Håvard Nielsen starte for hjemmelaget, mens Ruben Yttergård Jenssen startet for gjestene.

Det var sistnevnte som fikk en morsom dag på jobben. Ti minutter før pause hadde han god tid til å slå et innlegg inn til Philipp Hofmann som prikket inn 1–0 til gjestene.

Dermed var gjestene i førersetet, og i 2. omgang doblet Alexander Ring ledelsen etter assist fra innbytter Simon Zoller.

På overtid ble Jenssen byttet ut, og ble erstattet av Kevin Stöger, uten at det fikk noen påvirkning på resultatet.

Den sterke borteseieren gjorde at Jenssens lag klatret tre plasser, blant annet forbi Eintracht Braunschweig. Nå ligger ”de røde djevlene” på 2. plass i 2. Bundesliga, som gir opprykk til 1. Bundesliga. Det gjenstår 14 kamper, og neste kamp er hjemme mot Aalen førstkommende lørdag.

Eintracht Braunschweig ligger på 4. plass etter dagens tap.