Gjestene ledet med ett mål ved pause (15-14), men etter hvert som annen omgang utviklet seg seilte det franske laget ifra. Sandra Toft var tilbake i Larvik-målet etter hodesmellen hun pådro seg under kvartfinalen i VM, men den danske keeperen kunne ikke hindre Fleury Loiret i å vinne.

Tapet gjør at Larvik blir stående på seks poeng i gruppe én. Baia Mare og Fleury Loiret har like mange poeng, og de tre lagene må sannsynligvis slåss om to kvartfinaleplasser.

Rostov Don leder gruppen suverent med full poengpott etter at Katrine Lunde og hennes lagvenninner tok en ny seier lørdag med 30-24 over tabelljumbo Thüringen.

På annenplass følger ungarske FTC Hungaria med ni poeng. Tre runder gjenstår, og Larvik skal møte Thüringen (borte), FTC Hungaria (hjemme) og Fleury Loiret (borte). (©NTB)