Fredag tok Molde en råsterk borteseier mot Sarpsborg. Slik vurderer vi spillernes prestasjoner i kampen:

Ethan Horvath 6 — Sola var største utfordring i første omgang. Hadde god kontroll på det lille hjemmelaget kom med.

Joona Toivio 6 - Ny solid innsats på høyrebacken. Trygg i løsningene. God innleggsfot.

Ruben Gabrielsen 7 - Ruvet i duellene. Gjorde savnet av Vegard Forren minimalt.

Fredrik Semb Berge 6 - Spilte trygt og solid. Meget delaktig i at hjemmelaget nesten ikke skapte noe som helst.

Knut Olav Rindarøy 6 - Mer med offensivt enn tidligere. Solid kamp av gossingen som i andre kamp på rad henviste landslagsback Per Egil Flo til innbytterbenken.

Martin Linnes 7 - Startet nok en gang på høyrekanten. Denne gangen også som kaptein. Strålende pasninger før 0-1 og 0-3. Harmeet Singh 7 - Styrte mye av spillet fra midtbanen. Dikterte tempo og var den maestroen MFK trengte.

Etzaz Hussain 6 - Traff godt med pasningene sine. Eide tidvis midtbanen sammen med Singh.

Mohamed Elyounoussi 6 - Viktig takling på forsøk fra Qaka i første omgang. Bra innsats på sin gamle hjemmebane. God pasning til Rindarøy før 0-2. Ola Kamara 8 - Endelig fikk han slutt på måltørka – med tre scoringer. Kontant på innlegget fra Svendsen. Iskald på sin andre scoring. Lobbet elegant inn sitt tredje på overtid.

Sander Svendsen 7 - Glimrende innlegg i forkant av 0-1-målet. Iskald på sin egen scoring.

Innbyttere:

Eirik Hestad - - Kom inn sentralt for Hussain. Nye viktige minutter på banen for Hestad.

Agnaldo - - Rakk ikke å sette sitt preg på kampen.

Daniel Berg Hestad - - Kom inn og kriget i sluttminuttene.