Luis Suárez ble den store helten da Uruguay slo Peru 2-1 i Lima i natt, men ble også nok en gang beskyldt for å jukse.

Først skaffet han straffe etter en duell med Christian Ramos, og reprisen viste at det hadde vært minimal kontakt.

Spissen var sikkerheten selv fra ellevemeteren.

To minutter senere braket det løs igjen. En motstander gikk i ryggen på en feilvendt Suárez, som gikk i bakken med store smerter selv om det ikke så ut til å være noen kontakt.

Perus Yoshimar Yotún kastet ballen på Suárez i sinne, og ble straffet med direkte rødt kort.

Etter 67 minutter økte Suárez ledelsen med et fantastisk skudd som gikk i mål via tverrliggeren.

Jefferson Farfán reduserte til 2-1 med et flott frispark noen minutter før slutt, men Uruguay rodde seieren i land.

Det var første gang Uruguay slo Peru på bortebane siden 2001. I øvrige kamper vant Colombia 1-0 mot Ecuador, mens Paraguay slo Bolivia 4-0. I oppgjøret mellom Chile og Venezuela ble det 3-0 til chilenerne.

I gruppespillet er det Argentina og Colombia som leder med 26 poeng på 13 kamper.

De fire beste lagene går direkte til neste års VM i Brasil.