Moström vraker RBK-profiler

Moldes «fantasy-kaptein» fant ikke plass til noen Rosenborg-spillere på sitt lag.

Publisert: Publisert:

Mattias Moström har fått oppgaven med å sette opp MFKs Eliteserien Fantasy-lag. Der fant han ikke plass til noen fra erkerival Rosenborg. Foto: Martin Brøste / skjermdump fra fantasy.eurosport.no

  • Martin Brøste
Denne artikkelen er over tre år gammel

MOLDE (Rbnett): Over 30.000 har så langt satt opp sitt lag i eliteseriens nye «fantasy-spill».

Alle eliteserielagene har satt opp sitt lag, og har utnevnt en «kaptein» til å styre laget. I Molde er det Mattias Moström som har fått den rollen. Svensken har erfaring fra Premier League-utgaven av spillet, og gjør det godt der.

Les også

Er du den beste fantasy-spilleren i Romsdal?

Les også

Moström mister kampene mot erkerivalene

Bli med i Rbnett-ligaen med å trykke her eller ved å benytte deg av ligakode 3912-5950 (privat liga).

– Vi spillerne har en intern liga som vi bruker å ha hvert år i den engelse utgaven. Så setter vi en liten slant som innsats som vinneren av ligaen får, sier 34-åringen som så langt ligger meget godt an.

– Det er jeg som leder om jeg ikke tar helt feil. Jeg har ledet nesten helt fra sesongen startet der. Det er mulig Magne Hoseth har gått forbi meg nå, ettersom jeg ikke har hatt så god kontroll når jeg har vært på treningsleir i Dubai og Marbella. Men jeg er i alle fall helt der oppe. Jeg syns i alle fall det er morsomt med sånt. Jeg må bare få noen påminnelser på å oppdatere laget, så jeg ikke glemmer det, fastslår svensken som ikke er spilleklar til seriestart kommende helg.

Du kan sette opp ditt lag her.

– Jeg og Etzaz må bort

Han har Eliteserien Fantasy-laget klart, og viser fornøyd laget fram til Rbnett. Blant de utvalgte har Moström tatt ut tre Molde-spillere. Hele laget kan du se i bildet øverst i saken.

Les også

Svensk spesialist reddet Moströms karriere

Les også

Solskjær flau over Moldes prestasjoner mot fylkesrivalen

– Det er mange viktige brikker i laget. Jeg har Björn (Bergmann Sigurdarson), Sander (Svendsen) og Andreas (Linde). Jeg hadde Ruben (Gabrielsen) også, men man kan jo bare ha tre fra hvert lag. Jeg tenkte at det var det samme om jeg tok med Andreas eller Ruben. Vi skal holde nullen uansett, sier Moström.

– Hvem bør man ha med på laget fra MFK?

– Man må ha noen av angriperne. Skal man vinne ligaen må man ha noen som scorer minst 10-15 mål, helst flere. Björn har kapasitet til å gjøre både 15 og 20 mål om han er i bra fysisk form. Da er han outstanding.

– Er det mulig at du får deg selv inn på laget når du blir helt skadefri?

– Det kommer aldri til å skje. Jeg er ingen poengsanker på fantasy. De som har meg på bare få meg ut så fort som mulig. Jeg har kanskje en assist eller et mål en gang i blant, men det er bare å få meg bort.

– Er det andre MFK-spillere man bør styre unna?

– Etzaz (Husasin) er ufarlig, han kan man ta bort. Han er billig, men han er like ufarlig som meg, mener Moström.

Ingen fra Rosenborg

De aller fleste tror Rosenborg vil spasere inn til sitt tredje strake seriegull denne sesongen. Det er derfor kanskje litt overraskende at Moström ikke har valgt en eneste spiller fra erkerival på sitt fantasy-lag.

Nyervervelsen Nicklas Bendtner er på halvparten av lagene som er satt opp, mens Pål André Helland, Mike Jensen og Fredrik Midtsjø er på henholdsvis 36, 26 og 24 prosent av lagene.

– Jeg skjønner jo det med Helland. Han tar jo dødballer og scorer en del mål. Men han er mye skadet også. Så er han litt av og på. Jeg tror også at de kanskje kommer litt ned nå. Jeg tror ikke de kommer til å dominere så mye som de har gjort de par siste åra, spår Moström.

Han skal konkurrere om å bli den beste fantasy-spilleren blant eliteseriespillerne denne sesongen, selv om det kommer i andre rekke.

– Jeg tar heller seriegullet alle dager i uka. Men jeg skal gjøre mitt beste for å vinne. Det er bare viktig å huske å endre på laget. Det er lett å glemme det etter hvert, sier han.

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Eliteserien
  2. Molde FK
  3. Mattias Moström